BRONX EXPERIENCE

Train Travel Learn

Bronx Experience föddes ut passionen att vilja dela med oss av det vi själva älskar att uppleva – Träna, resa och att lära oss något nytt!

Vår filosofi

Det är inte bara fysisk träning för oss, vi har en holistisk vision där den mentala hälsan är lika viktig som den fysiska. Vi hämtar erfarenhet från de tusentals människor vi möter varje år och hundratals klasser vi undervisar för att skapa en bra upplevelse för alla som möter oss.

Vi har bland annat arbetat som tränare på Playitas Sport Resort och även som frilansande tränare för event runt om i världen. Behöver ni tränare till något så kontakta oss! Just nu finns Thea i Stockholm och Andrianna i Helsingborg.

Vi värderar kvalitet och kompetens hos de vi arbetar med och väljer våra samarbetspartners med omsorg. Vi ser samarbeten med många olika branscher i framtiden och ett nätverk av inspirerande människor som vill utvecklas med oss.

Samarbete

Tänk utanför boxen! Vad behöver du eller ni? Något form av event med grym musik och träning eller ett weekend retreat där du behöver tränare i Yoga, medveten träning och meditation?

Vad det än är så skriv till oss – Kan inte vi så känner vi säkert någon som kan!

Är du inte i träningsbranschen eller har en idé du behöver tränare till?

Vi har alltid hjärtat öppet för samarbete över gränser.

Funderar du på om och hur vi tillsammans kan lyfta varandra är du välkommen att kontakta oss på hello@bronxexperience.com

2018 i korta drag
Över 700 ledda aktiviteter per person. Varav 50% var gruppträningsklasser eller workshops.

Nya kunskaper genom 200h Yogalärarutbildning, BALLance Concept och Jumping Fitness.

2019 har fört oss till Sverige för nya äventyr.
Läs mer om Team Bronx nedan!

THEA BRONX

Thea om oss

Musik och flow

En rörelseförälskad själ med rytmens passion i hjärtat. Jag älskar rörelse och musik i kombination. Den känslan och glädjen som kan skapas är bara helt magisk. Förmodligen något jag har med mig från min väldigt musik och danspräglade barndom då båda mina föräldrar är utbildade musiker.

Halkade in på instruktörskarriären när jag var 16 år och du hittade mig då på SATS som Aerobic, Step och Dansinstruktör. Det har hänt lite sedan dess men kärleken för gruppträning är fortfarande lika stark! Musikens självklara plats i både träningen och mitt liv har tagit mig igenom musikskolning och dansutbildningar i Stockholm, Göteborg och New York. Att nu få ta allt jag älskar och dela med mig av det genom Bronx Experience som jag själv driver är fantastiskt. Det är bevis på att med passion gör möjligt!

För mer information om Thea kan ni hitta henne på instagram @theabronx eller maila henne via hello@bronxexperience.com 

Det coolaste med att vara tränare?

Jag fullkomligt älskar att se människor skina upp och ta plats när jag instruerar ett danspass. Personer som börjar längst bak i rummet för att de inte vågar ta plats slutar som ”front-rowers” för att de blivit tryggare i sig själva, byggt upp självförtroende och bara KÖR! Så häftigt att se och att då också få vara en av anledning till det är lycka per definition. 

Den egna personliga utvecklingen som sker varje år är enorm. Jag möter så otroligt många människor som ger mig nya sätt att se på saker, utmanar mig att bli bättre och utvecklar mig som både tränare och människa. 

Att få vara en av de personer på jorden som ser till att ett gäng människor rör på sig och i längden gör världen friskare är ett fantastiskt privilegium. 

Tänk att lite rörelse i grupp kan vända en människas liv! 

Ett oförglömligt träningsminne?

Det finns för många bra för att bara nämna en. Stora konvent som Les Mills Super Saturday / Live och Nike Convention har såklart etsat sig fast i hjärnan men jag minns också det första passet jag höll på Playitas Resort. Fitness Pilates, 140 personer i 40 graders värme direkt under solen med havet bakom mig. Riktigt grymt!

Erfarenheter

–  Frilansande tränare och branschverksam i Sverige.
– Tränare på Playitas Resort 2017-2019
– Platschef på Nordic Wellness Östermalm
– Utbildad instruktör genom SAFE Education
– Instruktör/tränare sedan 2007 
– Flertalet LES MILLS utbildningar, BODYBALANCE, BODYVIVE, BODYJAM, CXWORX 
– Danslärare 
– Utbildad modern dansare från Kungliga Svenska Balettskolan 
– DJ’at på många stora klubbar och event runtom Europa sedan 2011 
– Utbildar inom musik och DJ’ing

Andrianna "Andie" Wängström

DSC_0403 600x550

Ett liv i lekfull rörelse

Rörelsefokus har funnits med mig hela mitt liv men den där känslan av att verkligen höra hemma kom först när jag verkligen började jobba med träning i Helsingborg 2011 på Studio Aktiverum. Innan dess har jag varit aktiv med allt från JiuJitsu och fotboll till teater och dans. 

I kombination med rörelseglädje älskar jag kunskap och utveckling, känslan av att lära sig och att få lära ut något ger mig så mycket energi! Just nu studerar jag Agil projektledning och har en förkärlek för kommunikation och ledarskap, även privat som i mitt yrke. För mig är Bronx Experience en utveckling av det jag redan gör och något jag drömt om att få göra länge – Har sedan 2011 arbetat med träning och hälsa i olika former.

Ni hittar mig även som föreläsare, inspiratör och utbildare inom träning av olika slag.

Kontakta mig gärna genom Team Bronx!

Hello@bronxexperience.com

Det coolaste med att vara tränare?

Mötet med människorna som väljer att dela sin tid med mig. Det är så häftigt vad rörelse och träning kan göra för någons liv, då menar jag sällan fysiskt utan den mentala processen och fördelarna. 

Att våga tro på sig själv, tycka om sig själv, se sina vinster och se sina möjligheter till förbättring. Många jag har tränat fortsätter träna just på grund av den interna motivation som skapas; den som kommer från tankemönster, självkänsla och tillhörighet. Saker vi alla mår bra av och kan jobba på! 

Ett oförglömligt träningsminne?

Les Mills Super Saturday 2011 – Energin, människorna och EFTERFESTEN!
Att leverera över 700 aktiviteter på ett år genom Playitas Resort. Det var maffigt!

Erfarenheter 

– Egenföretagare inom träning och hälsa. Föreläser, tränar och utbildar alla åldrar. (2011 – Nuvarande) Kontakta mig gärna via Bronx!
– Tränare på Playitas Resort 2017 – 2019
– Platschef på träningsanläggning 
– Utbildad Agil Projektledare; Ledarskap, kommunikation och projekt
– Utbildare i Hjärt- och Lungräddning med AED enligt Svenska HLR-rådet
– Lic. Personlig Tränare och Massör
– Föreläsare i basal anatomi och fysiologi, målsättningar och ”Kom igång” kurser med mera.
– Les Mills multiinstruktör och Tribe Coach. BODYCOMBAT®, CXWORX®, Les Mills TONE®, BODYATTACK®, GRIT® Series, BODYPUMP®

Och många andra jobb utanför träningsbranschen.